Interesse? Bel dan met: 0599 - 70 70 42 of mobiel: 06 - 46 17 38 50.

Marketing

Marketing

Dagelijks hebben we te maken met marketing. Als ondernemer wilt u uw producten en / of diensten onder de aandacht van uw klanten brengen. Echter, wilt u weten wat zich onder uw klanten afspeelt, dient u zich te verdiepen in uw doelgroep en uw markt. Producten en / of diensten verkopen doet u niet ‘zomaar even’, dat kost tijd. Weloverwogen marketingcampagnes en / of –activiteiten zijn nodig om in de behoeften en wensen van uw klanten te kunnen voorzien. M2 Idee is u daarbij graag van dienst.

Creatieve marketing

M2 Idee werkt niet voor u, maar werkt samen met u. U vertelt ons uw wensen en ideeën. Daag ons uit! Niets is ons te gek! Wij kunnen uw wensen en ideeën niet vertalen naar een creatieve marketingcampagne en / of –activiteit. Wij vertalen uw wensen en ideeën naar een creatieve campagne en of activiteit! M2 Idee gaat geen campagne en / of activiteit uit de weg. Wij weten met het kleinste budget uw product, merk en organisatie onder de aandacht van uw doelgroep te brengen.

De doelgroep

Marketingcampagnes en / of –activiteiten dienen bij uw product / dienst, merk en organisatie aan te sluiten, maar vooral bij uw doelgroep. Tenslotte draait het allemaal om de doelgroep. Zij zijn degenen die uw product(en) / dienst(en) afnemen. Zonder doelgroep geen omzet. Het is daarom belangrijk uw doelgroep duidelijk in kaart te hebben. Stel uzelf vragen, zoals: Wie is mijn doelgroep? Wat zijn de behoeften en wensen van mijn doelgroep?

De markt

Daarnaast is het belangrijk te weten wat zich op uw markt afspeelt. Wat is mijn positie op de door mij uitgekozen markt? Heb ik concurrentie? Wie zijn mijn concurrenten? Al deze vragen zijn belangrijk voor het bepalen van uw marketingcampagne en / of -activiteit(en). Hebt u deze vragen duidelijk in kaart, dan kunnen wij samen de strategie bedenken. Op het gebied van marketing is veel mogelijk indien het creatief is. Dat is ook de reden waarom u voor M2 Idee kiest!

Elke campagne een succes

M2 Idee kijkt niet naar wat uw concurrenten doen, wij kijken naar wat uw concurrenten NIET doen! Tenzij u niet op wilt opvallen. Bij ons valt u op. Wij halen het maximale uit onszelf en stoppen onze creativiteit in uw marketingcampagne en / of –activiteit. Of het nu om een AdWords campagne, een flyer, een nieuwsbrief of social media gaat, M2 Idee maakt van elke campagne en / of activiteit een succes!

Een marketingcampagne en / of –activiteit van M2 Idee is altijd een goed idee!

Over ons

M2 Idee richt zich ook voornamelijk op het MKB. Onze ervaringen zijn dat deze doelgroep niet zit te wachten op allerlei dure en exotische oplossingen.

Wat het moet kosten moet het kosten, maar daarbij moet een gezond portie boeren verstand zeker overeind blijven. Lees meer

Contactgegevens

M2 Idee
Baken 30
9501 KN Stadskanaal
Tel. 0599 - 70 70 42
Mob. 06 - 46 17 38 50
E-mail. info@m2idee.nl
Website. www.m2idee.nl

M2 Idee is onderdeel van
M2 Advies & DEsign